-

 

foto's Greetje Vierhout Wezep

Wie ik ben
 
Mijn naam is Alychet van der Hooning. Ik ben getrouwd en ben moeder van twee volwassen zonen.
Na een bijbelschool en MWD-opleiding heb ik als maatschappelijk werkster jaren gewerkt bij de Vereniging “Tot Heil des Volks” in Amsterdam. Daar heb ik ervaring opgedaan in de individuele-,  groeps- en vrijwilligersbegeleiding en in het opzetten van cursussen/ groepswerk.
 
Vanaf 2004 heb ik een eigen praktijk waarin ik twee dagen per week mensen ontvang.
Van 2005–2012 werkte ik als collega binnen de vereniging ConPas. Samen hebben we de “Verdiepingsweekenden” opgezet n.a.v. het gedachtegoed van Simone Pacot.
In deze periode heb ik ook de vierjarige contextuele opleiding gevolgd bij Leren Over Leven. Een opleiding die mij heel veel gebracht heeft als persoon en als hulpverlener.

2009 - 2011 de ClownsVakSchool (Amsterdam)
2013 - 2015 School voor Relatietherapie (Utrecht)
2017 - 2018 Traumaseksuologie; hulp aan hen die seksueel misbruikt zijn (Cothen)
2016 - 2019 Psychodrama  Instituut voor Psychodrama (Cothen)

Als vrijwilligster ben ik vanaf 2004  werkzaam in het gebedsteam van Toerusting Pastorale Zorg (TPZ).
Het doel van TPZ is het trainen/toerusten van professionele hulpverleners, predikanten en leken om werkzaam te zijn in pastoraat en hulpverlening door middel van genezend gebed op basis van het gedachtegoed van Leanne Payne.
 
Lezingen geven en studies verzorgen doe ik al heel lang. Ik houd van de afwisseling therapeut, docent/trainer en clown. Het maakt mij blij en dankbaar als ik op verschillende manieren een bijdrage mag leveren aan het heel worden van anderen.


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint