-

 

foto's Greetje Vierhout Wezep

Wie ik ben
 
Mijn naam is Alychet van der Hooning. Ik ben getrouwd en ben moeder van twee volwassen zonen.
Na een bijbelschool en MWD-opleiding heb ik als maatschappelijk werkster jaren gewerkt bij de Vereniging “Tot Heil des Volks” in Amsterdam. Daar heb ik ervaring opgedaan in de individuele-,  groeps- en vrijwilligersbegeleiding en in het opzetten van cursussen/ groepswerk.
 
Vanaf 2004 heb ik een eigen praktijk waarin ik twee dagen per week mensen ontvang.
Van 2005–2012 werkte ik als collega mee binnen de vereniging ConPas. Samen hebben we de “Verdiepingsweekenden” opgezet n.a.v. het gedachtegoed van Simone Pacot.
In deze periode heb ik ook de vierjarige contextuele opleiding gevolgd bij Leren Over Leven. Een opleiding die mij heel veel gebracht heeft als persoon en als hulpverlener.

In 2013/2015 heb ik de School voor Relatietherapie gevolgd.
2016 - 2017 Psychodrama Module 1 en 2 Instituut voor Psychodrama 
2017 - 2018 Psychodrama Module 2 Traumaseksuologie 
2018 Pychodrama module 3

Als vrijwilligster zit ik in het gebedsteam van Toerusting Pastorale Zorg (TPZ).
Het doel van TPZ is het trainen/toerusten van professionele hulpverleners, predikanten en leken om werkzaam te zijn in pastoraat en hulpverlening door middel van genezend gebed op basis van het gedachtegoed van Leanne Payne.
 
Met veel plezier heb ik van 2009-2011 de ClownsVakSchool in Amsterdam gevolgd. Mijn stages heb ik gelopen op een basisschool en als eindopdracht heb ik meegespeeld in een productie in het theater.
 
Lezingen geven en studies verzorgen doe ik al heel lang. Ik houd van de afwisseling therapeut, docent/trainer en clown. Het maakt mij blij en dankbaar als ik op verschillende manieren een bijdrage mag leveren aan het heel worden van anderen.

 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint